12. avg. 2008

Tjaša in Sandi sta se razšla!

Romance med Sandijem in Tjašo iz Big Brotherja je konec. A čeprav nista več skupaj, še vedno ohranjata stike. Slišijo se govorice, da ima Sandi že novo dekle - in to Natašo Kirn, ki je v prvem 'Sanjskem mokem' osvojila Damirjevo srce.


Sandi je povedal, da s Tjašo nista imela dovolj skupnih točk. "Ni šlo. Potem sem pa jaz šel drugam," je dejal. Bivša zaljubljenca si po njegovih besedah še vedno občasno dopisujeta po elektronski pošti. A se zdi, da vse le ni tako lepo, čeprav zatrjuje, da sta s Tjašo še vedno prijatelja, "Ja, ona je potem hotela, da se ne bi več slišala. Ampak sem dosegel vsaj to, da sva kolega," je povedal.

Govori pa se, da je Sandi Tjašo že prebolel ter da je zdaj svojo pozornost usmeril na Natašo Kirn, zmagovalko in nekdanjo spremljevalko "sanjskega moškega" Damirja, ki ga je spoznala v istoimenski oddaji. A Sandi zatrjuje, da gre tu le za prijateljstvo. "Zaenkrat ni še nič," je dejal in se nato zasmejal. Povedal je še, da sta samo kolega ter da sta bila nekajkrat skupaj na pijači. O možnosti, da bi se njuno prijateljstvo lahko v prihodnosti razvilo v kaj več, pa je dejal: "V prihodnosti pa nimam pojma. Zaenkrat bom nekaj časa malo sam."

Ni komentarjev: